Menu

Zomervakantieactiviteiten Jeugd

Zomervakantieactiviteiten Jeugd

Deze zomervakantie hoef je je zeker niet te vervelen. Bijna elke dag kun je sport, bewegen en spelen!

Wauw! Heb jij het zomervakantie programmaboekje 2023 al gezien? Minters, CJV Vlaardingen en #TeamViB hebben heel wat leuke activiteiten voor jullie in petto! Denk bijvoorbeeld aan Koning Kubb, Jeu de Boules en Stoepranden op verschillende dagen in de #zomervakantie, maar ook aan F1 Racing op woensdag 12 juli, Meet & Greet voor jong en oud op vrijdag 14 juli en de Zomerdriedaagse bij WIJ-Land. Bijna alle activiteiten zijn gratis te doen. Bekijk hier het boekje met alle activiteiten!Vlaardings Sportfeest


Op de laatste vrijdag van de zomervakantie, op vrijdag 18 augustus, organiseert ViB in samenwerking met Vlaardingse sport- en beweegaanbieders het Vlaardings Sportfeest. Klik voor meer informatie op deze link!


Vragen?

Heb jij vragen over activiteiten?Kijk op de social media kanalen van de organisatie die de activiteit organiseert voor meer informatie. Ook kun je contact opnemen via de telefoon door te bellen naar 010-3132778 of door een whatsappje te sturen naar 06-10209794. Een hele fijne zomer(vakantie)!