Meivakantie activiteiten 2021

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht! Lees voor aanmelden eerst de informatie per aanbieder hieronder door, je vindt daar o.a. de locatie van de activiteit. Klik daarna op de link bij de activiteit of hier om aan te melden. Aanmelden kan bij de meeste activiteiten tot een dag voor de activiteit.

Corona

De activiteiten vinden plaats conform de dan geldende corona richtlijnen. Ook de deelnemers en ouders/verzorgers dienen zich hieraan te houden.

Fighting4All - Kickboxing bootcamp

Locatie: Klauterwoud, verzamelen ingang Klauterwoud, Watersportweg 21, Vlaardingen

Datum: woensdag 5 mei

Tijd: 10:00 - 11:00 en 11:00 - 12:00 (bij inschrijving kun je de tijd kiezen).

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (5 mei)

Extra info: trek oude kleding aan!

Klik hier om aan te melden voor deze activiteit (is verplicht). Aanmelden kan tot 4 mei.

Bekijk hier de website van Fighting4All.

Premium Gym - Kids kickboxing en Jeugd kickboxing

Locatie: Buitenterrein Sporthal Holy, Korhoenlaan 6, Vlaardingen

Datum: donderdag 29 april

Tijd: 17:30 - 18: 25 uur en 18:30 - 19:25 uur

Leeftijd: 6 t/m 9 jaar (17:30 uur) en 10 t/m 15 jaar (18:30 uur)

Klik hier om aan te melden voor deze activiteit (is verplicht). Aanmelden kan tot 28 april.

Bekijk hier de website van Premium Gym

Deltasport - Clinic voetbal

Locatie: Deltasport, Kooikersweg 2, Vlaardingen

Datum: zaterdag 1 mei

Tijd: 10:00 - 11:00 uur

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar

Klik hier om aan te melden voor deze activiteit (is verplicht). Aanmelden kan tot 30 april.

Bekijk hier de website van SV Deltasport

VFC - Oranjefestival voetbal

Inschrijving gesloten

Let op: inschrijving voor 26 april via website VFC / KNVB en dus niet via ViB.

Klik hier voor de website van VFC.

Allart van Heemstede - Scouting speel & spel

Locatie: Scouting Allart van Heemstede, Lemsterlandhoeve 70, Vlaardingen

Datum: zaterdag 8 mei

Tijd: 9:30 - 11:30 uur, 12:30 - 14:30 uur, 15:00 - 17:00 uur. U kunt een keuze maken bij inschrijving.

Leeftijd: 5 t/m 11 jaar (9:30 uur) en 7 t/m 11 jaar (12:30 en 15:00 uur)

Let op: de tijden kunnen bij wijziging van de corona regels nog aangepast worden. U wordt hier dan over geïnformeerd.

Klik hier om aan te melden voor deze activiteit (is verplicht). Aanmelden kan tot 7 mei.

Bekijk hier de website van Allart van Heemstede

CJV Vlaardingen - Lentespelen

Locatie: Sportveld Groen van Prinstererlyceum, Rotterdamseweg 55, Vlaardingen

Datum: woensdag 28 april en donderdag 6 mei

Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar

Let op: inschrijving via website CJV en dus niet via ViB.

Klik hier voor de website van CJV Vlaardingen voor meer informatie en om je aan te melden.

Ommetje

Op woensdag 5 april gaat de tweede competitie van de Vlaardingse Ommetje Competitie van start! Houd onze social mediakanalen en website in de gaten voor meer informatie.

Avond4daagse

Ook als de oude vertrouwde Avond4daagse niet door kan gaan, ben je met Avond4daagse - Home Edition verzekerd van veel wandelplezier. Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. En *nieuw dit jaar* met die app verrassen we je tijdens de wandeling met leuke berichten! Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Bekijk de website van de Avond4Daagse voor meer informatie en om je aan te melden!

Fightteam Vlaardingen - Kickboxing

Bekijk hier de website van Fightteam Vlaardingen.

Move4U - Beachvolleybal

Bekijk hier de website van Move4U.

VMHC Pollux- Funkey hockey en Coolkids hockey

Bekijk hier de website van VMHC Pollux.

Celtic Swing - Ierse dans

Helaas is deze clinic ivm gebrek aan belangstelling geannuleerd.

Toch een keer Ierse dans uitproberen? Neem dan contact op met Celtic Swing via de website van Celtic Swing.