Menu

Life Goals Vlaardingen

Life Goals Vlaardingen

Vanuit Life Goals Vlaardingen worden er structureel beweegactiviteiten georganiseerd voor kwetsbare Vlaardingers. Voor volwassenen in Vlaardingen wordt er gewerkt aan het plezier, het opdoen van sociale contacten, de fitheid, het lekkerder in je vel zitten en de deelnemers verbinden aan regulier/bestaand sport- en beweegaanbod. Onder begeleiding van een Buurtsportcoach van ViB, tevens opgeleid Maatschappelijk Sportcoach, wordt er laagdrempelig bewogen. In een vertrouwde omgeving ga je aan de slag met verschillende beweegactiviteiten.

Samen bewegen in West
Voor iedere Vlaardinger die weer in beweging wilt komen is er elke woensdag van 15:00 - 16:00 uur een open inloop voor volwassenen. Elke week wordt er gestart bij het Wijkcentrum van de Westwijk aan de Professor Telderstraat. Klik hier voor meer informatie en doe gezellig mee!

Bewegen Werkt
In samenwerking met Stroomopwaarts en Prevenzie(Leefstijlcoaching) beweegt een groep volwassenen gedurende een projectperiode twee keer in de week op de locaties van DVO´32 en vv Zwaluwen. Aansluitend aan het beweegmoment wordt er gezamenlijk nog een kopje koffie en thee gedronken. Op een van de twee momenten wordt er aandacht besteed in verschillende workshops aan leefstijlcoaching voor de volwassenen.

Welzijnstraject
In samenwerking met Stroomopwaarts en Vluchtelingenwerk Zuidwest-Nederland beweegt een groep volwassenen gedurende een projectperiode elke week op locatie van SV CWO. Aansluitend aan het beweegmoment wordt er samen een kopje koffie en thee gedronken in de kantine. Hierna krijgt de groep elke week verschillende workshops verzorgt door Vluchtelingenwerk NL.

Voor de deelnemers zijn deze projecten een eerste stap richting het weer in beweging komen. Via deze weg proberen alle betrokken partijen de deelnemers zo deskundig, verbindend en energiek te begeleiden naar passend structureel/bestaand beweegaanbod.

Wilt u meer weten of heeft u vragen neem dan contact op met Diego via Diego@stichtingvib.nl