Menu

Winnaars Vlaardingse Ommetje-competitie bekend!

Winnaars Vlaardingse Ommetje-competitie bekend!

28-04-2021

Dat de Vlaardingse Ommetje competitie een groot succes is, is wel gebleken. De afgelopen weken hebben 191 Vlaardingers dagelijks de wandelschoenen aangetrokken. De competitie stopte op woensdag 28 april om 17:00. De competitie had op dat moment 66 dagen geduurd: de gemiddelde tijd om een nieuwe gewoonte aan te leren. 

Winnaars

Op 28 april om 17.00 uur werd er gekeken wie er van de 191 deelnemers op plek 1 t/m 3 in de competitie staan. Organisatielid Helene, nummer 1 van de competitie, fungeerde als haas om zo andere Vlaardingers zo veel mogelijk te stimuleren om punten te halen. Daarom zal Helene zelf niet meetellen in de uiteindelijke competitie. Dat betekent dat de nummer 2,3 en 4 in de ranglijst in de prijzen zijn gevallen! 

Deze deelnemers ontvangen een prijs: een cadeaubon van Runningpoint, de winkel van de Vlaardingse ondernemer Michel de Maat. De winnaar van de competitie krijgt een tegoedbon van €100,-, nummer 2 een bon van €75,- en nummer 3 ontvangt €50,-. 


Plek 1: El..a*

Plek 2: Ra..........76*

Plek 3: Fa......71* 

*in verband met de privacywetgeving, worden de namen niet geheel weergeven

De bovengenoemde winnaars kunnen zich melden door een e-mail te sturen naar info@stichtingvib.nl. Helene komt dan graag de prijzen uitdelen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Omdat Michel de Maat bewegen, net als wij, erg belangrijk vindt, geeft hij 10% korting aan iedereen die kan aantonen dat hij meedoet met de Vlaardingse Ommetje competitie. Een extra reden om je ook voor de tweede ronde aan te melden!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen 


Op woensdag 5 mei start er weer een nieuwe Vlaardingse Ommetje competitie. Er is besloten twee groepen te maken: een competitie-groep en een recreatie-groep. Aan de eerste groep doe je mee wanneer je prestatiegericht bent en strijdt om de winst, aan de tweede groep wanneer je het vooral leuk vindt om te wandelen, maar niet bezig bent met zoveel mogelijk punten halen. Zo blijft iedereen gestimuleerd op zijn of haar eigen niveau. De codes voor deze twee groepen zullen op woensdag 5 mei om 10.00 uur gedeeld worden via de website en social media van JOGG Vlaardingen en Vlaardingen in Beweging (ViB). 

5 mei

Naast het bekendmaken van de code, geven ViB en JOGG nog wat extra aandacht aan de start van de tweede ronde door op diezelfde dag van 13.00 - 15.00 uur beweegplattegronden uit te delen. Hierop kun je inspiratie vinden voor mooie kortere wandelroutes in Vlaardingen. Op deze routes vind je op 5 mei ook een leuke extra uitdaging, maar wat dat precies is blijft nog even geheim. Kom je de plattegrond tijdens je ommetje bij ons ophalen? Vul dan meteen je fles of bidon met fruitwater uit de JOGG-Waterbar! 


Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@stichtingvib.nl, of kijk op de website of social media kanalen van ViB of JOGG Vlaardingen.

Bekijk ander nieuws

GymExtra! beste beweeginitiatief van Zuid-Holland!

GymExtra! beste beweeginitiatief van Zuid-Holland!

Op vrijdagmiddag 24 juni j.l. nam onze buurtsportcoach onderwijs Dewi de provinciale stimuleringsprijs “Beste Beweeginitiatief van Zuid-Holland” in ontvangst voor het project GymExtra! De ...

24-06-2022 Lees verder
Vlaardings Sporfeest

Vlaardings Sporfeest

Ben in Beweging, dé beweegmascotte van Vlaardingen, is jarig en hij nodigt alle Vlaardingse kinderen tussen de drie en acht jaar samen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma's ui...

17-06-2022 Lees verder
Lever nu je oude sportspullen in!

Lever nu je oude sportspullen in!

Ben jij uitgekeken op je sportkleding, zit het niet meer lekker of heb je bijvoorbeeld nog een tennisracket, hockeystick of bal over en wil je graag iemand anders de kans bieden om te kunnen sporten e...

02-06-2022 Lees verder
Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei

In deze nieuwsbrief lees je wat er allemaal de komende tijd te doen is in Vlaardingen en lees je de updates rondom ViB. Zo staan er verschillende activiteiten gepland voor de komende tijd, delen we ee...

31-05-2022 Lees verder
Docent Bewegingsonderwijs vacature

Docent Bewegingsonderwijs vacature

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij bij Vlaardingen in Beweging op het goede adres! Wat ga je doen? Als Docent Bewegingsonderwijs nieuwe stijl geef je dagelijks lessen bewegingsond...

25-05-2022 Lees verder