Menu

Uitnodiging woensdag 14 juni Sportakkoord en Preventieakkoord

Uitnodiging woensdag 14 juni Sportakkoord en Preventieakkoord

17-05-2023

Vlaardings Sportakkoord

Op 2 november 2019 ondertekenden 20 Vlaardingse welzijn-, zorg- en sportorganisaties het Vlaardings Sportakkoord. U was wellicht zelf één van de ondertekenaars. Dit akkoord kent een looptijd van 2020 t/m 2023. In de periode van januari 2020 tot en met nu leverde dit sportakkoord 13 nieuwe projecten op die een actieve bijdrage leveren aan de ambities in het Vlaardings Sportakkoord.

Vlaardings Preventieakkoord

Op 1 september 2022 ondertekenden 36 Vlaardingse welzijns-, zorg- en sportorganisaties het Vlaardings Preventieakkoord. Mogelijk was u (ook) één van de ondertekenaars. Dit akkoord kent een looptijd van één jaar (2023).
Afgelopen maanden zijn er 6 nieuwe projecten gehonoreerd die een bijdrage leveren aan de ambities in het Vlaardings preventieakkoord.

Sinds november 2019 zijn verschillende organisaties alsnog aangehaakt bij zowel het sport- als het preventieakkoord. Ook zijn er organisaties na het ondertekenen van het akkoord uit beeld geraakt.

Periode 2024 t/m 2026

Eind 2023 lopen beide akkoorden af. Gemeente Vlaardingen heeft, in samenspraak met de kernteams van beide akkoorden, de ambitie om de akkoorden samen te voegen en te herijken waardoor men nog beter aansluit op de landelijke akkoorden die onlangs verlengd zijn. Dit geeft de mogelijkheid om voor de komende periode van 2024 t/m 2026 wederom een uitvoeringsbudget voor Vlaardingen bij het rijk aan te vragen.
Het is de ambitie om alle oorspronkelijke ondertekenaars van beide akkoorden, de nieuwe aanhakers sindsdien én mogelijke nieuwe partijen hierbij te betrekken. 

Bijeenkomst 14 juni

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op woensdag 14 juni van 17.30 tot 19.30 uur. De locatie volgt nog.  Wij zullen u tijdens de bijeenkomst bijpraten over de reeds behaalde resultaten van de Vlaardingse Sport- en Preventie akkoorden én nemen u mee in de ambities voor de komende jaren.

Om zo veel mogelijk relevante partijen te bereiken, willen wij u vragen om deze uitnodiging ook te delen met mogelijke geïnteresseerden in uw netwerk. Het staat u ook vrij om de uitnodiging te delen in een (interne of externe) nieuwsbrief of social media bericht.

U kunt uw aanwezigheid kenbaar maken door op DEZE LINK te klikken.
Graag tot ziens op woensdag 14 juni aanstaande!

Bekijk ander nieuws

20 september - Sportcafé

20 september - Sportcafé

Op woensdag 20 september 2023 (aanvang 19.30 uur) organiseren we een Sportcafé voor bestuurders van Vlaardingse sportverenigingen. Locatie is het splinternieuwe infopunt Vlaardingen (Westhavenk...

30-08-2023 Lees verder
Regenboogstad

Regenboogstad

Vlaardingen in Beweging is trotse partner van Vlaardingen Regenboogstad. Vlaardingen in Beweging gelooft in deze kracht van sport. En iedereen moet van deze kracht van sport kunnen profiteren. Want sp...

18-07-2023 Lees verder
Bijeenkomst Sport- en Preventie akkoord, woensdag 14 juni 2023

Bijeenkomst Sport- en Preventie akkoord, woensdag 14 juni 2023

Geachte heer, mevrouw,Hartelijk dank voor uw aanmelding. Via dit bericht ontvangt u de laatste informatie over de bijeenkomst en een korte routebeschrijving.Herijkte Sport- en preventie akkoord Vlaard...

14-06-2023 Lees verder
Wethouder Arnoud Proos sport mee met de VLD 750 Gymles van Vlaardingen in Beweging

Wethouder Arnoud Proos sport mee met de VLD 750 Gymles van Vlaardingen in Beweging

Deze week krijgen alle kinderen die les krijgen van #TeamViB een VLD 750 gymles aangeboden. Tijdens de gymles van groep 7/8 van het Johannes Calvijn was wethouder sport Arnoud Proos aanwezig. Als begi...

25-05-2023 Lees verder
Zwemmen voor mensen met een (chronische) ziekte, beperking of een bijzondere eigenschap

Zwemmen voor mensen met een (chronische) ziekte, beperking of een bijzondere eigenschap

De kracht van water maakt dat mensen zich vrijer en makkelijker kunnen bewegen; het vermindert pijn, werkt therapeutisch en verbetert de conditie. Zwemmen moet leuk zijn en vertrouwd voelen! Dat is ie...

17-05-2023 Lees verder