Menu

Buitenspelen in Babberspolder en de Oostwijk

Buitenspelen in Babberspolder en de Oostwijk

Kinderen kunnen elke week gratis onder begeleiding van de ViB buurtsportcoaches buiten spelen en bewegen.Maandag - Oostwijk 

Vanaf maandag 4 september t/m maandag 13 november is er in de Oostwijk een nieuwe activiteit voor kinderen! Kinderen kunnen gratis onder begeleiding van de ViB buurtsportcoaches buiten spelen en bewegen.

Elke maandag zijn de kinderen vanaf 15.00 uur welkom op het veld aan de 1e van Leyden Gaelstraat/ Touwbaan (Boefjesbond Oost).

Van 15.00 - 15.15 uur is de inloop. De buurtsportcoaches verzamelen samen met de kinderen (en ouders). Er wordt gezorgd voor drinken en na een gezellig praatje starten de buurtsportcoaches om 15.15 uur met leuke sport- en spelactiviteiten.

Dinsdag - Babberspolder 

Op dinsdag zijn de buurtsportcoaches van ViB van 15.00 tot 16.30 uur bij Speeleiland aan de Johan de Wittstraat 1A. Dit is een speelplaats met veel leuke speeltoestellen voor kinderen.

Activiteiten & sport- en spelmateriaal

Kinderen mogen gebruik maken van de sport- en spelmaterialen van ViB. Ook kunnen ze deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd door de buurtsportcoaches. Denk onder andere aan: koning kubb, kingen en omgekeerd verstoppertje. Klik hier voor de buitenspeelinpsiratie!